Çorum Deprem - Yeni ve yıkıcı deprem olacak mı? Prf. Dr. Üşümezsoy'dan ... - Saat 13:32'de merkezi çorum'un celilkırı ilçesi olan 2,8.

Çorum Deprem - Yeni ve yıkıcı deprem olacak mı? Prf. Dr. Üşümezsoy'dan ... - Saat 13:32'de merkezi çorum'un celilkırı ilçesi olan 2,8.. Saat 13:32'de merkezi çorum'un celilkırı ilçesi olan 2,8. Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı. + çorum'da merkez üssü i̇skilit olan 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Genel 3 yıl önce, son güncelleme: Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya neden oldu.

+ çorum'da merkez üssü i̇skilit olan 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Merkezüssü çorum merkez olarak açıklanan depremin yerin 7,17 kilometre derinliğinde meydana. Çorum'un kargı ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı. Çorum depremi hakkında son dakiak bilgileri emlakpencerem.com'da.

Çorum'da 'deprem olmazsa yıkılmaz' raporlu hastanenin ...
Çorum'da 'deprem olmazsa yıkılmaz' raporlu hastanenin ... from foto.sondakika.com
Boğaziçi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre bugün saat 04.53'te bayat merkezli 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum uğurludağ'da 4.2 büyüklüğünde deprem. Çorum'un uğurludağ ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Corum yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Genel 3 yıl önce, son güncelleme: Çorum i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında.

Deprem sonrasında bazı vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı görülürken herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi.

Çorum'un kargı ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği yer aldı. Çorum'un i̇skilip ilçesinde 4.0 ve 3.9 şiddetinde meydana gelen iki deprem sırasında yaşanan korkulu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre saat 14.57'de meydana gelen depremin 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Çorum depremi hakkında son dakiak bilgileri emlakpencerem.com'da. Afad'dan alınan son dakika bilgisine göre çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Çorum'da bugün 16.10 sularında 10 saniye süren 3.9 şiddettinde deprem yaşandı. Çorum i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre merkez üssü celilkırı olduğu belirlenen depremde can ve mal. Merkezüssü çorum merkez olarak açıklanan depremin yerin 7,17 kilometre derinliğinde meydana. Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

+ çorum'da merkez üssü i̇skilit olan 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika çorum deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afad'dan yapılan açıklamaya göre saat 14.57'de meydana gelen depremin 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Çorum i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Merkezüssü çorum merkez olarak açıklanan depremin yerin 7,17 kilometre derinliğinde meydana.

Son dakika! Çorum'da deprem
Son dakika! Çorum'da deprem from www.corumhakimiyet.net
Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya sebep oldu. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre merkez üssü celilkırı olduğu belirlenen depremde can ve mal. Merkezüssü çorum merkez olarak açıklanan depremin yerin 7,17 kilometre derinliğinde meydana. Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Çorum'un kargı ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği yer aldı. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çorum deprem haberi sayfasında en son yaşanan çorum deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne mavifm'e eklenen çorum deprem haber başlıkları yer almaktadır.

Afad tarafından yapılan açıklamada çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği yer aldı. Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı. Genel 3 yıl önce, son güncelleme: Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum uğurludağ'da 4.2 büyüklüğünde deprem. Saat 13:32'de merkezi çorum'un celilkırı ilçesi olan 2,8. Afad verilerine göre saat 16.11'de çorum'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya neden oldu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü (krdae). Çorum'da bugün 16.10 sularında 10 saniye süren 3.9 şiddettinde deprem yaşandı.

Afad'dan yapılan açıklamaya göre saat 14.57'de meydana gelen depremin 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Günün son dakika deprem haberi çorum ilinden geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Çorum'dan gelen son dakika haberine göre şiddetli bir deprem gerçekleşti. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çorum'da 4,2 büyüklüğünde deprem
Çorum'da 4,2 büyüklüğünde deprem from static.birgun.net
Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı. Genel 3 yıl önce, son güncelleme: Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre saat 14.57'de meydana gelen depremin 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Çorum deprem haberi sayfasında en son yaşanan çorum deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne mavifm'e eklenen çorum deprem haber başlıkları yer almaktadır. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Günün son dakika deprem haberi çorum ilinden geldi.

Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çorum uğurludağ'da 4.2 büyüklüğünde deprem. Afad verilerine göre saat 16.11'de çorum'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çorum'da bugün 16.10 sularında 10 saniye süren 3.9 şiddettinde deprem yaşandı. Çorum deprem haberi sayfasında en son yaşanan çorum deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne mavifm'e eklenen çorum deprem haber başlıkları yer almaktadır. Afad'dan yapılan açıklamaya göre saat 14.57'de meydana gelen depremin 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Giriş:04 temmuz 2019 02:53 güncelleme:10 mart 2021. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya sebep oldu. Afad internet sitesinde yer alan bilgilere göre çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. Merkezüssü çorum merkez olarak açıklanan depremin yerin 7,17 kilometre derinliğinde meydana. Çorum'dan gelen son dakika haberine göre şiddetli bir deprem gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre merkez üssü celilkırı olduğu belirlenen depremde can ve mal. En son çorum deprem haberleri anında burada.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook